Оптимизация

Услуги

Оптимизация

Оптимизацията на производителността на един уеб сайт е от изключително значение и оказва голямо влияние върху Вашите резултати в търсачките.

Също така, Вашите пoceтитeли ще oцeнят бъpзoтo зapeждaнe нa уеб caйта и неговите страници и дopи нeyceтнo тoвa щe бъдe eднa oт пpичинитe, те дa проявят желание дa гo пoсетят oтнoвo. Съответно, ако имате по-бавен уеб caйт, дopи той да съдържа пoлeзно и интepecнo cъдъpжaниe, голяма част от посетителите се връщат в търсачката и намират такъв, който работи по-бързо.

Скоростта на продукта е от основно значение..

Средната скорост на пълно зареждане за оптимизирани уеб сайтове е 7.1 секунди. Средният размер за изтегляне на една страница е 3.22Мб, а средният брой заявки за файлове е 89. Стараем се нашите продукти да са винаги под тези граници!

Една от най-важните части в изграждането на един уеб сайт е той да бъде съобразен с установените изисквания на търсачки като Google, Bing, Yahoo и т.н.. Нужно е той да работи бързо, да се навигира лесно през страниците му и посещаващите го потребители да стигат до крайната си цел само с няколко клика.

Според статистиките, издадени от Google за 2018г., 52.2% от посетителите в мрежата са от мобилни устройства, а останалите 47.8% от настолни компютри и лаптопи. Друг много важен фактор във всички успешни съвременни уеб сайтове е именно мобилната версия. В днешно време прекарваме голяма част от ежедневието си на нашите смартфони и преглеждането на връзки в мрежата, който имат удобна мобилна версия улеснява и ускорява многократно бързото намирането на нужната ни информация.

Ние можем да Ви предложим широка гама от уеб решения. Свържете се с нас за повече информация или попълнете формата за запитване. По този начин ще спестим време и ще улесним процеса. Ще се радваме да Ви помогнем!