Изграждане

Услуги

Изработка на уеб сайт

Следваща стъпка в процеса, след проектирането на дизайн, е изграждането му. Тази стъпка е една от основните и значителни в създаването на един уеб сайт.

Ние ще превърнем чертежите на Вашият уеб сайт в един бързодействащ, конкурентноспособен продукт, който ще представи бизнеса Ви. Проектите, изградени от Pi Studio, са конструирани съобразно последните стандарти за качество в мрежата. Нашата цел е не само да създадем продукти, които удовлетворяват нашите клиенти, но и предоставим едно добро изживяване на потребителите, които ги посещават.

Бъдете конкурентноспособни на пазара..

Една от най-важните части в изграждането на един уеб сайт е той да бъде съобразен с установените изисквания на търсачки като Google, Bing, Yahoo и т.н.. Нужно е той да работи бързо, да се навигира лесно през страниците му и посещаващите го потребители да стигат до крайната си цел само с няколко клика.

Според статистиките, издадени от Google за 2018г., 52.2% от посетителите в мрежата са от мобилни устройства, а останалите 47.8% от настолни компютри и лаптопи. Друг много важен фактор във всички успешни съвременни уеб сайтове е именно мобилната версия. В днешно време прекарваме голяма част от ежедневието си на нашите смартфони и преглеждането на връзки в мрежата, който имат удобна мобилна версия улеснява и ускорява многократно бързото намирането на нужната ни информация.

Ние можем да Ви предложим широка гама от уеб решения. Свържете се с нас за повече информация или попълнете формата за запитване. По този начин ще спестим време и ще улесним процеса. Ще се радваме да Ви помогнем!