Уеб дизайн

Услуги

Уеб дизайн

Ние от Pi Studio предлагаме изграждане на уеб дизайн за Вашият уеб сайт, платформа или онлайн магазин.

Ценим удобният, интуитивен дизайн, който е съобразен с методите за правилен и удобен Потребителски интерфейс (User Interface) и Потребителско преживяване (User Experience) в изградените от нас уеб сайтове.

В този ред на мисли..

Една от най-важните части в изграждането на един дизайн за уеб сайт е структурата на елементите и линията. Ако вече имате уеб сайт и желаете редизайн, ние ще се съобразим с вече изграденият брандинг и линия. В случай, че нямате и желаете да стартирате сега, ние ще Ви помогнем да го направите със стил.

За 2018г. статистиките на Google показват, че 52.2% от посетителите в мрежата са от мобилни устройства - смартфони и таблети, а останалите 47.8% съответно от настолни компютри и лаптопи. Т.е., друг съществен елемент от изграждането на дизайна е проектирането на удобна мобилна версия на Вашият уеб сайт.

Ние можем да Ви предложим широка гама от уеб решения. Свържете се с нас за повече информация или попълнете формата за запитване. По този начин ще спестим време и ще улесним процеса. Ще се радваме да Ви помогнем!