SEO оптимизация

Услуги

SEO оптимизация

SEO или Search Engine Optimization е маркетингова дисциплина, насочена към нарастващата онлайн видимост в търсачките, често наричани 'органични' или 'спечелени' резултати в търсачки като Google, Bing, Yahoo, Yandex.

Целта на един уеб сайт не е просто да присъства в интернет пространството, а да работи за Вашите интереси. За постигането на тази цел са нужни набор от услуги и инструменти, за да може да се увеличи трафика на уеб сайта и да трансформирате потребителите в реални клиенти или делови контакти.

Видимостта на Вашият уеб сайт..

Търсещите машини (Google, Bing, Yahoo..) извеждат резултати по търсените от потребителя ключови думи или фрази, като например страници от уеб сайтове, изображения, видеоклипове, местности, новини и т.н.. Търсачката извежда резултатите като ги подрежда въз основа на това, което счита за по-подходящо и релевантно за потребителите и съотвеното търсене.

SEO оптимизацията на един уеб сайт или онлайн магазин включва както технически, така и творчески елементи, необходими за подобряване на класирането, увеличаване на трафика и повишаване на информираността в търсачките. Има различни аспекти на SEO оптимизацията - от писане на текст за страницата Ви, до начина, по който другите сайтове изграждат връзки с Вас в мрежата. Понякога процеса на SEO оптимизиране се улеснява, ако уеб сайта Ви е с добра архитектура, или по-точно, да е структуриран по начин, който търсачките разбират.

Ние можем да Ви предложим широка гама от уеб решения. Свържете се с нас за повече информация или попълнете формата за запитване. По този начин ще спестим време и ще улесним процеса. Ще се радваме да Ви помогнем!