Tessto Bulgaria

ресторанти за бързо хранене

Tessto Bulgaria

Относно Tessto Bulgaria

Tessto е верига ресторанти за бързо хранене във Варна, известни със своя традиционен вкус и невероятна атмосфера. Създаден поради силната ни любов към храната, ние от екипа на Tessto се стремим да предлагаме оптимално качество и вкус на всеки един клиент. Предлагаме огромно разнообразие от автентични италиански пици, сладки и солени палачинки, апетитни сандвичи и запеканки. Всеки един продукт се приготвя по оригинална рецепта с висококачествени натурални продукти без допълнителни консерванти и заместители.

Tessto е верига ресторанти за бързо хранене във Варна, известни със своя традиционен вкус и невероятна атмосфера..

Дизайн

Дизайнът на Tessto е проектиран по начин, по който да издържи всички нормативи за User Interface и User Experience. Да бъде максимално удобен, интуитивен и лесен за използване.

Изработка

Сайтът е изграден от типа онлайн магазин на български език. Изработен с HTML5, JavaScript, CSS3 и PHP. Разписани са и мобилни версии както за мобилни телефони, така и за таблети с различни размери на дисплея. Ние от PiStudio ценим качеството на нашите продукти и се стараем да създаваме конкурентноспособни продукти на пазара.

Оптимизация на скоростта

Важен елемент след изработката на уебсайта е той да бъде правилно оптимизиран. Всеки един елемент от него бива максимално оптимизиран, за да ускорим скоростта на зареждането и да повишим резултатите му. По тозин начин може да бъде зареден дори и с интернет с по-ниска скорост и повишаваме рейтинга му в търсачките.

SEO оптимизация на уеб сайтове

Уеб сайтът на Tessto Bulgaria е оптимизиран за Google търсачката посредством различни методи. Направена е оптимизация за Google Maps, OpenMaps, Google Business и др..