Вашите Въпроси

Какво включва изработката и защо е важна?

Изработката на един уеб сайт е комплексен процес, в който трябва да бъдат съобразени елементи както от проектирания дизайн, така и за бъдещата оптимизация на производителност и SEO оптимизация.

Без значение дали уеб сайта е в корпоративен стил, онлайн магазин или уеб платформа, правилното разделение на елементите, броя зареждани ресурси и позициите, на които те биват зареждани оказва влияние както на архитектурата на уеб сайта, така и на бъдещата му оптимизация. Когато един онлайн магазин или уеб сайт - визитка е с правилна архитектура (архитектура, която е лесна за 'разбиране' от търсачките), потенциалния трафик и резултати се повишават.

Ако уеб сайта не е конструиран коректно, дори и с перфектни оптимизация на производителността и SEO оптимизация, позиционирането му на първа страница в Google и други търсачки се усложнява.

В този ред на мисли..

Една от най-важните части в изграждането на един дизайн за уеб сайт е структурата на елементите и линията. Ако вече имате уеб сайт и желаете редизайн, ние ще се съобразим с вече изграденият брандинг и линия. В случай, че нямате и желаете да стартирате сега, ние ще Ви помогнем да го направите със стил.

Ние можем да Ви предложим широка гама от уеб решения. Свържете се с нас за повече информация или попълнете формата за запитване. По този начин ще спестим време и ще улесним процеса. Ще се радваме да Ви помогнем!